Oplossingen

Summus IT hanteert Exact Software als kern om bedrijfsprocessen te optimaliseren en automatiseren. Hierbij wordt tevens gebruik gemaakt van een selectie aan hoogwaardige IT-oplossingen die een substantiële bijdrage leveren in aanvulling op Exact Software.

Met Exact Globe en Synergy komen alle financiële-, handels-, productie-, HRM- en CRM-processen samen in één centrale informatiebron.

Om inzicht en snelheid te bereiken is het integreren van financiële processen met de overige belangrijke processen in de onderneming een verademing. Zo komen alle interacties in één centrale informatiebron terecht. Dit geeft eenvoudig inzicht in financiën en administratieve processen. Alle relevante operationele en strategische informatie overzichtelijk beschikbaar om snel te weten waar je staat, waar je naartoe wilt en hoe je daar, sneller dan je concurrenten, gaat komen.

Exact Software ondersteunt meer dan 500.000 organisaties wereldwijd.

Microsoft Power BI is een interactieve tool voor het visualiseren van data. Het doel is om business intelligence beschikbaar te maken voor de eindgebruiker. Maak eenvoudig verbinding met data, modelleer en visualiseer deze, zodat hoogwaardige rapporten gemaakt kunnen worden, die gepersonaliseerd zijn met KPI’s en huisstijl.

Microsoft Power BI heeft wereldwijd meer dan 5.000.000 gebruikers.

BarTender is een toonaangevende ontwerp- en afdruksoftware voor labels, barcodes, kaarten en RFID-tags. Het is de perfecte oplossing voor iedere afdruk- of markeertoepassing. Etiketten afdrukken en toepassen, directe markering op onderdelen en verpakking, de codering van smartkaarten, de productie van borden en veel meer behoren tot de mogelijkheden.

BarTender heeft wereldwijd meer dan 300.000 gebruikers.

Met name voor de wat complexere standaard rapporten met veel opmaak is Reporting Services geschikt, ook naast Power BI. Reporting Services stelt een organisatie in staat om snel en eenvoudig rapportages te maken, die gebaseerd zijn op een of meerdere databases.

Microsoft Reporting Services heeft wereldwijd miljoenen gebruikers.

Elvy biedt verschillende oplossingen om administratieve processen volledig te digitaliseren en verder te optimaliseren geïntegreerd met Exact Software.

Elvy wordt door meer dan 2.500 organisaties in Nederland gebruikt.

Portal4U

Met één veilig systeem informatie op een eenvoudige wijze delen met alle relaties of medewerkers? Synchronisatie én integratie met andere systemen is eenvoudig op te zetten en te beheren. Welke informatie beschikbaar wordt gesteld en hoe deze informatie wordt gepresenteerd is naar eigen inzicht te bepalen.

Orbis RPA Platform

Met Orbis RPA Platform is het mogelijk om bestaande applicaties zo ver te automatiseren dat zelfs menselijk handelen overbodig wordt. Of het nu ERP, CRM, HRM of een willekeurige andere applicatie is, RPA Platform stemt deze applicaties volledig af op eigen business rules en bedrijfsprocessen.

Orbis Software wordt door meer dan 8.300 organisaties wereldwijd gebruikt.

Exact Synergy wordt aangevuld met verschillende bouwstenen en procesoplossingen, waarmee nog meer uit Exact Synergy wordt gehaald.

Eddon Software wordt door meer dan 600 organisaties gebruikt.

Het proces van documentenverwerking kan met deze oplossing eenvoudig worden gedigitaliseerd, geautomatiseerd en gearchiveerd. De software is een besparing van tijd, kosten en papier.

AutoDoc HSE wordt door meer dan 2.000 organisaties wereldwijd gebruikt.