Notificatie wanneer actie is vereist vanuit werkstroom

Je bent hier:

Inleiding 

Soms is het wenselijk om een notificatie te krijgen wanneer een handeling is vereist vanuit een werkstroom. Bijvoorbeeld wanneer het verzoek een hoge urgentie heeft. In dit document behandelen we enkele mogelijkheden. 

Notificaties in Exact Synergy 

In Exact Synergy is het mogelijk om een pop-up te krijgen wanneer een nieuw verzoek of kalenderitem aan je is toegewezen. Via het tandwielicoon Tandwiel kan genavigeerd worden naar tabblad Werkstroom. Hier kan ingesteld worden voor welk type (werkstroom en/of kalender) item een pop-up moet worden getoond. Tevens kan ingesteld worden hoe lang de pop-up in beeld moet blijven, of een geluid afgespeeld moet worden en hoe vaak gecontroleerd moet worden op nieuwe items.

E-mail versturen voor specifiek verzoektype

Dankzij de add-on Workflow Plus van GLM Systems is het mogelijk om in een verzoektype per stap in de flow in te stellen dat een e-mail moet worden verstuurd ter notificatie. Dit kan bijvoorbeeld gebruikt worden om een medewerker erop te attenderen dat hij of zij een verzoek moet goedkeuren. Tevens kan een e-mail verstuurt worden ter notificatie dat het verzoek is goed- of afgekeurd. Deze opties zijn ook aanwezig bij de stappen realiseren en verwerken.

E-mail versturen vanuit Orbis RPA Platform

Middels Orbis RPA Platform is het mogelijk om op de hoogte gesteld te worden van nagenoeg iedere wijziging die gedaan wordt in Exact Synergy. Natuurlijk wil je niet van alle wijzigingen een e-mail ontvangen, daarom is het belangrijk om vooraf te bedenken van welke specifieke actie(s) je een notificatie wenst te ontvangen. Zodra dit helder is kan in RPA Platform een zogenoemde taak aangemaakt worden die je op de hoogte stelt van de gedefinieerde wijzigingen.

Meer weten? 

Meer weten over de mogelijkheden voor het ontvangen van notificaties? Neem dan gerust contact op met support. We helpen je graag verder.

Inhoud