Meerdere verkooporders tegelijk leveren

Je bent hier:

Inleiding


In Exact Globe is het mogelijk om meerdere verkooporders tegelijk te leveren. Om meerdere orders tegelijk te kunnen selecteren, dient deze optie eerst geactiveerd te worden in de Orderinstellingen. Hieronder staat beschreven hoe dit in zijn werk gaat.

Stap 1. Meervoudige selectie activeren

Ga naar menupad [Systeem / Algemeen / Instellingen] en open de Orderinstellingen. Activeer vervolgens de optie Selectie: Meervoudig in sectie Leveringen.
Stap 2. Meerdere orders tegelijk selecteren

Ga naar menupad [Order / Invoer / Leveringen]. Maak gebruik van de filteropties bovenin om de betreffende orders op te zoeken.
Door de Ctrl toets in de drukken op het toetsenbord, is het mogelijk om meerdere orders aan te klikken met de muis. Klik vervolgens op de knop Verwerken.


Let op: Het is niet mogelijk om de aantallen aan te passen. Deze dienen correct ingevoerd te zijn in de orderregels voordat de orders geleverd worden!  

Stap 3. Levering verwerken

Bij het leveren van één verkooporder is het mogelijk om in het scherm Afdrukken: Verkooporders de lay-out te wijzigen en tevens aan te geven of de factuur gegenereerd en/of afgedrukt dient te worden. Bij het leveren van meerdere orders tegelijk is het niet mogelijk om deze opties te wijzigen. Het systeem selecteert hier automatisch de instellingen zoals deze voor het laatst zijn toegepast door de betreffende medewerker. Indien de pakbon lay-outs gekoppeld zijn aan debiteuren, worden deze gekoppelde lay-outs toegepast.


Controleer alle instellingen en klik vervolgens op de knop Start. 


 

Resultaat


De leveringen worden nu in batch verwerkt. 

Meer weten? 

Meer weten over het leveren van meerdere verkooporders tegelijk in Exact Globe? Neem dan gerust contact op met support. We helpen je graag verder.

Inhoud