Grip op projecten

Samenwerken? 30 minuten gratis support 088 85 86 000

 1. Managementinformatie
  Het volledige proces rondom projecten geautomatiseerd en in één projectomgeving? De centrale projectkaart geeft inzicht in alle projectgegevens en meerdere projectniveaus. Dit biedt de mogelijkheid om alle project gerelateerde handelingen te herkennen en te beheren. Dit geeft inzicht en grip op de kosten, verantwoordelijkheid en arbeidscapaciteit.

 2. Budget
  Een project start met de begroting van kosten en opbrengsten. Deze wordt vastgelegd als een work breakdown structure. Dit is een hiërarchische structuur waarin concrete deelresultaten/producten van een project worden ondergebracht.

 3. Tariefstructuur
  De tarieven worden geregistreerd op een persoon, project, materiaal of klant, waarbij rekening gehouden wordt met tarieven van hoofdprojecten. Tarieven hebben een start- en einddatum en dat biedt een heldere structuur voor de facturatie.

 4. Planning
  Een project is niets zonder een helder plan. Resources moeten gepland worden op de juiste activiteiten binnen het project om het juiste resultaat te bereiken. Plan het projectteam in met volledig inzicht in hun schema’s, vaardigheden en beschikbaarheid.

 5. Gerealiseerde uren
  Met de online urenregistratie kunnen medewerkers eerder geplande uren met één klik realiseren. Het is eenvoudig om nieuwe gerealiseerde uren toe te voegen en de geplande tijd aan te passen. Voeg direct relevante details toe, zoals documenten, bijlages en omschrijvingen. Uren en kosten kunnen worden gerealiseerd in een gebruiksvriendelijke timesheet of via een mobiele app.

 6. Goedkeuring van gerealiseerde uren
  Het goedkeuringsoverzicht geeft een gedetailleerd inzicht in de uren en kosten per medewerker in een bepaalde periode. Of je ziet dezelfde informatie, maar dan vanuit het perspectief van een project.

 7. Facturatie
  Creëer facturen, direct gebaseerd op de projecturen, kosten en tarieven voor tijd en materiaal, of op basis van gemaakte afspraken.

Summus IT creëert met het optimaliseren, automatiseren en borgen van de bedrijfsprocessen meer werkgeluk, klantwaarde en rendement.

 

Meer werkgeluk
Gestroomlijnde processen
Hogere klanttevredenheid
Onafhankelijkheid
Kwalitatieve data
Minder fouten

Voor directe support neem telefonisch contact op met onze experts en ontvang de eerste 30 minuten kosteloos.

Of bel ons op 088 85 86 000

}
8 maart 2021
Jeffrey Cremers