Exact trainingen

Exact training(en)? Bel 088 85 86 000

Waarom Exact trainingen?

Nieuwe software aanschaffen, zoals Exact, is natuurlijk heel makkelijk. Maar hoe zorg je dat de hele organisatie mee kan komen met de nieuwe software? En hoe krijg je iedereen enthousiast en in staat om alle functionaliteiten van het Exact ERP-systeem te benutten?  Een Exact pakket is aan te passen aan bedrijfsspecifieke wensen waardoor je optimaal gebruik kunt maken van alle mogelijkheden en inzichten. Hiervoor is het natuurlijk wel belangrijk dat iedere gebruiker goed op de hoogte is van alle ins en outs van het programma.

Een Exact training zorgt dat je medewerkers en de organisatie optimaal op de hoogte zijn van de mogelijkheden die Exact biedt. Wij bieden verschillende Exact ICT trainingen aan die alle gebruikers wegwijs maken in het systeem. Een training in Exact verhoogd de productiviteit en het voorkomt fouten.

 

Training Exact Globe

Exact Globe zorgt voor een stevige administratieve basis voor alle bedrijfsprocessen, het zogenoemde Enterprise Resource Planning (ERP). Zie het als de kern van de bedrijfsvoering waarmee de belangrijkste bedrijfsprocessen kunnen worden gekoppeld met je financiële administratie. Maar hoe werkt de cashflow module precies? Op welke manier is de BTW aangifte te controleren? En wat zijn de verschillende waarderingssystemen voor de jaarafsluiting? Afhankelijk van de wensen van de relatie kunnen deze onderwerpen aan bod komen in een gepersonaliseerde Exact Globe training. Deze training wordt afgestemd op het kennisniveau van jezelf of jouw medewerkers. Of het nu gaat om een financiële basistraining of een eindejaarsverwerking; een Exact training is altijd van toegevoegde waarde. Zeker voor de nieuwe versie van Exact Globe, Exact Globe+, is een training aan te raden. Door de toegevoegde Artificial Intelligence (AI) opties en machine learning is het extra belangrijk dat de juiste data wordt ingevoerd. Dit hangt namelijk samen met de kwaliteit van de voorspellingen die de software genereert. Zorg dus voor een vliegende start met een van de Exact Globe trainingen.

Exact training Summus IT

Training Exact Synergy

De Exact Synergy software brengt structuur aan in bedrijfsprocessen, integreert informatiestromen en zorgt ervoor dat medewerkers makkelijk online kunnen samenwerken. Synergy is te gebruiken voor HRM, CRM en algeheel documentmanagement. Om volop gebruik te kunnen maken van de opties van Exact Synergy is kennis van de software onderdelen van essentieel belang. 

Een ander voorbeeld van wat in een training vaak naar voren komt, is het gebruik van de CRM app in Synergy. Deze app biedt altijd en overal inzicht in alle klantinformatie en heeft vele functionaliteiten. In een training komen de voordelen en features van de app aan bod zodat het ook daadwerkelijk mogelijk wordt om mobiel te werken. Haal alles uit Exact Synergy dankzij de uitleg van onze experts en optimaliseer jouw bedrijfsadministratie.

 

Summus IT creëert met het optimaliseren, automatiseren en borgen van de bedrijfsprocessen meer werkgeluk, klantwaarde en rendement.

 

Meer werkgeluk
Gestroomlijnde processen
Hogere klanttevredenheid
Onafhankelijkheid
Kwalitatieve data
Minder fouten

Voor directe support neem telefonisch contact op met onze experts en ontvang de eerste 30 minuten kosteloos.

Of bel ons op 088 85 86 000