Exact Synergy

Exact Synergy support? 30 minuten gratis support 088 85 86 000

Exact Synergy automatiseert bedrijfsprocessen

Exact Synergy maakt een einde aan de reeks softwarepakketten binnen je bedrijf. Geen opzichzelfstaande oplossing meer voor HRM processen, CRM-processen, urenregistratie, document management of workflow registratie. Exact Synergy is de cloud oplossing voor al deze bedrijfsprocessen en zorgt er ook voor dat alles probleemloos onderling communiceert. Overzicht, inzicht en mogelijkheden zonder grenzen. Daarom is Exact Synergy dé cloud oplossing voor het automatiseren van al je bedrijfsprocessen.

 

Exact Synergy, waarom?

De veelzijdige ERP software Synergy van Exact automatiseert bedrijfsprocessen en dat biedt ongekende mogelijkheden voor zowel het MKB als grote bedrijven met internationale ambities. Koppel actuele gegevens van bijvoorbeeld productie, in- en verkoop, administratie en logistiek aan elkaar zodat deze processen geoptimaliseerd kunnen worden. Het resultaat vind je terug in rapporten die je organisatie nog verder kunnen helpen automatiseren. Een optimale samenwerking van alle afdelingen binnen een bedrijf, ook op het vlak van informatie en documentatie, zorgt voor kostenbesparing en een uniforme aanpak die wanneer nodig kan worden geoptimaliseerd. Het maakt een einde aan alle op zichzelf staande automatiserings eilandjes en zorgt dat medewerkers moeiteloos kunnen samenwerken, ook met klanten of relaties. Dit verbetert je CRM, en zorgvuldig relatiebeheer betekent uiteindelijk een hogere omzet en meer tevreden klanten.

Data-, kennis- & procesmanagement

De intelligente, datagedreven organisatie is onafhankelijk, proactief, slim en snel. Ze combineert een goede data-infrastructuur met continu verbeteren en innovatie. Met Exact Synergy leer je hoe beter geanticipeerd kan worden op externe gebeurtenissen en hoe je je interne bedrijfsprocessen het beste kunt stroomlijnen en beter voorspelbaar kan maken. Je leert niet alleen je organisatie beter begrijpen. Je gaat ook sneller de juiste beslissingen nemen. Fraai vormgegeven dashboards en relevante KPI’s geven jou en je team elke dag de actuele scores door. Zo kun je je concentreren op de belangrijkste aandachtsgebieden van jouw organisatie. Zorg voor totale borging van relevante data, kennis en processen.

 

CRM voor tevreden klanten

Exact Synergy is de basis voor tevreden klanten. Per klant of relatie kan elke vorm van communicatie of interactie worden vastgelegd. Afspraken, klantspecifieke processen, prijzen maar ook verkoopkansen leg je gemakkelijk vast in het CRM systeem van Exact Synergy. Inzicht in wat er nog in de salesfunnel zit, zowel in aantallen als in omzet, maar ook per medewerker en per periode, geeft je de mogelijkheid om een efficiënte controle uit te voeren over de sales en bij te sturen waar en wanneer nodig. Een effectief CRM systeem zorgt dat je nooit meer een verkoopkans mist en je weet wat de klant nodig heeft, nog voordat de klant erom vraagt. En via de CRM app is elke medewerker, waar ook ter wereld, altijd op de hoogte van de exacte status van de klant.

De juiste persoon op de juiste plaats

Exact Synergy optimaliseert niet alleen processtappen die per workflow en per medewerker kunnen worden gedefinieerd, maar neemt ook je HRM uit handen. Alle beschikbare informatie met betrekking tot het personeel van de onderneming wordt georganiseerd opgeslagen. De ontwikkeling van personeel is essentieel. Door inzicht te verkrijgen in de competenties van iedere medewerker is snel duidelijk waar ontwikkelingsbehoeften liggen. Exact Synergy laat je in één oogopslag zien welke medewerkers zich kunnen ontwikkelen en wie bijvoorbeeld al aan een bepaalde training heeft deelgenomen.

 

Exact Synergy is AVG Compliant

Organisaties hebben sinds de invoering van de AVG te maken met strenge eisen wat betreft de opslag en verwerking van persoonsgegevens. Exact Synergy maakt het mogelijk om volledig aan deze eisen te voldoen. De basis van deze wetgeving is ‘privacy by design’, databescherming vanaf de eerste ontwikkeling van het systeem. Dus is de bescherming van persoonsgegevens inherent aan de mogelijkheden van Exact Synergy. Daarnaast is het eenvoudig om een aanvrager inzicht te geven in opgeslagen persoonsgegevens.

 

Laat collega’s optimaal samenwerken

In een wereld waar communicatie tussen medewerkers veelal verloopt via social media en communicatiekanalen als Whatsapp, Slack, Teams of Zoom ontstaat snel miscommunicatie en gaat kennis verloren in de berg data die zich op verschillende platforms en kanalen bevindt. Exact Synergy voegt al deze communicatie kanalen samen in Social Collaboration, een interne variant van de bekende social media. Social Collaboration heeft dus alles wat de social media kanalen kenmerkt: een timeline, posts, delen, taggen en liken, maar in combinatie met bedrijfsspecifieke projecten. Creëer projectgroepen, presenteer de jaarcijfers of plaats via een link een (online) event op de tijdlijn van je organisatie. Effectieve communicatie tussen medewerkers in de stijl van bekende social media kanalen: dat is Social Collaboration.

 

Exact Synergy geoptimaliseerd voor jouw bedrijf

Elke organisatie is anders: wil je de mogelijkheden van Exact Synergy optimaal benutten en je bedrijfsprocessen optimaliseren in een cloud based ERP systeem? Neem dan direct contact op met onze Summus IT experts of doe direct de Quickscan!

Summus IT creëert met het optimaliseren, automatiseren en borgen van de bedrijfsprocessen meer werkgeluk, klantwaarde en rendement.

 

Meer werkgeluk
Gestroomlijnde processen
Hogere klanttevredenheid
Onafhankelijkheid
Kwalitatieve data
Minder fouten

Voor directe support neem telefonisch contact op met onze experts en ontvang de eerste 30 minuten kosteloos.

Of bel ons op 088 85 86 000