Een transparante Exact partner

Exact support? 30 minuten gratis support 088 85 86 000

Exact partner in 2021

Exact partner nodig? Summus IT is de Exact partner van Nederland. Bedrijfssoftware is namelijk een zeer belangrijk onderdeel van (al) je bedrijfsprocessen. Bij Summus IT begrijpen we dit als geen ander. Met onze specialisten gaan we aan de slag om interne processen of externe processen te optimaliseren en door ontwikkelen. Summus IT levert als Exact partner de juiste totaaloplossingen voor het verbeteren, optimaliseren en digitaliseren van (huidige) processen.

Summus IT gebruikt Exact Software als kern om je bedrijfsprocessen te optimaliseren en automatiseren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een selectie aan hoogwaardige IT-oplossingen die een substantiële bijdrage leveren in aanvulling op Exact Software.

Voor wie zijn de Exact mogelijkheden?

Summus IT staat altijd voor jou klaar met de juiste kennis en ervaring. Wij zijn de parter voor onder andere:

  • Handel/wholesale
  • Logistiek
  • Productie
  • Dienstverlening

Kan je jouw bedrijf niet matchen met de hierboven genoemde branches? Neem contact op met onze support of sales, Summus IT kan je altijd helpen met een passende oplossing.

 

RPA software van Summus IT

Wat is Exact?

Exact is in Nederland, België en Luxemburg de marktleider in business software. Als je Exact wilt gebruiken ben je vaak op zoek naar automatisering van boekhoud, financiële, ERP, HRM en/of CRM-processen. Daarnaast heeft Exact branchespecifieke oplossingen. Summus IT is de ideale partner om alles uit Exact te halen. Wij bieden van Exact de volgende oplossingen:

Met Exact Globe en Synergy komen alle financiële, handel, productie, workflow, documentbeheer, HRM en CRM-processen samen in één centrale informatiebron. Om inzicht en snelheid te bereiken is het integreren van financiële processen met de overige belangrijke processen in de onderneming een verademing. Zo komen alle interacties in één centrale informatiebron terecht. Dit geeft eenvoudig inzicht in financiën en administratieve processen. Alle relevante operationele en strategische informatie overzichtelijk beschikbaar om snel te weten waar je staat, waar je naartoe wilt en hoe je daar, sneller dan je concurrenten, gaat komen.

Exact Software ondersteunt meer dan 500.000 organisaties wereldwijd.

Summus IT creëert met het optimaliseren, automatiseren en borgen van de bedrijfsprocessen meer werkgeluk, klantwaarde en rendement.

 

Meer werkgeluk
Gestroomlijnde processen
Hogere klanttevredenheid
Onafhankelijkheid
Kwalitatieve data
Minder fouten

Voor directe support neem telefonisch contact op met onze experts en ontvang de eerste 30 minuten kosteloos.

Of bel ons op 088 85 86 000