Exact Globe of Exact Globe Plus

Exact Globe (Plus) support? 30 minuten gratis support 088 85 86 000

Tijdens het Exact Live event van november 2020 is de innovatie op ERP software gebied aangekondigd: Exact Globe + (Globe Plus). Exact Globe Plus is niet alleen de toekomst op het gebied van ERP maar vormt ook de basis voor een totaal nieuwe ontwikkeling binnen de mogelijkheden van Exact Globe+ tot een Next Generation ERP software in de cloud.

Klaar voor de toekomst

Exact Globe is al jaren de ‘on premise’ bedrijfsadministratie oplossing voor het MKB en met Exact Globe plus is nu de stap gemaakt naar een moderne, toekomstbestendige variant van deze ERP software.

De jaren waarin bedrijfssoftware zware kost was liggen al even achter ons, maar nu is het eindelijk zover dat een bedrijfsadministratie pakket de intuïtiviteit van Facebook en Instagram benaderd. Zonder training navigeer je moeiteloos door Exact Globe Plus en voor de Exact Globe gebruikers van het eerste uur zullen er veel herkenningspunten zijn. 

ERP software met de nieuwste technologie vormt een solide basis waarop de komende decennia kan worden gebouwd. De nieuwe technologie waarop Exact Globe + gebouwd is, is extreem veilig en innovaties kunnen gemakkelijker worden doorgevoerd.

 

Exact Globe vs Globe Plus

Exact Globe is de basis van financiële en ERP-oplossingen voor elk type onderneming binnen het MKB maar kent, mede door de ontwikkeling van Exact Globe plus, een aantal nadelen. Zo is het gebruik van AI (artificial intelligence) alleen mogelijk in Globe Plus en innovaties op alle gebieden zullen plaatsvinden binnen Exact Globe+.

Klaar voor de toekomst betekent de overstap naar Exact Globe+ of een start in Exact Globe+. Ook voor maatwerk Exact omgevingen.

Exact Globe Plus Summus IT

AI en Exact Globe+

Voor elk bedrijf zijn er mogelijkheden binnen AI (artificial intelligence) maar niet elk bedrijf heeft de mogelijkheden om een kostbaar investeringstraject aan te gaan om AI toe te passen binnen de bedrijfsadministratie en organisatie. Exact Globe+ gaat de uitdaging aan om dit uit handen van de ondernemer te nemen en AI innovaties toe te passen in de software. Zo kan elke onderneming met een Exact Globe+ pakket gebruik maken van AI.

Dat is nu al aanwezig in de automatische verwerking van banktransacties en factuur invoer in Exact.

De Europese AI markt staat nog in de kinderschoenen maar ontwikkelt zich in sneltreinvaart en machine learning is niet meer weg te denken. Machines leren door de data die ze tot zich krijgen en met de juiste data zal Exact Globe+ binnen afzienbare tijd cashflow en omzetcijfers kunnen voorspellen met behulp van AI.

 

Garbage in, garbage out

Het voorspellen van deze cijfers zal echter samenhangen met de juiste data. Voer je de verkeerde gegevens aan, dan krijg je nooit de juiste cijfers als resultaat en leert jouw software niet bij. Garbage in, garbage out dus. Een bedrijfsspecifieke omgeving binnen Exact Globe+ is dus essentieel om van machine learning en AI gebruik te kunnen maken.

Summus IT creëert met het optimaliseren, automatiseren en borgen van de bedrijfsprocessen meer werkgeluk, klantwaarde en rendement.

 

Meer werkgeluk
Gestroomlijnde processen
Hogere klanttevredenheid
Onafhankelijkheid
Kwalitatieve data
Minder fouten

Voor directe support neem telefonisch contact op met onze experts en ontvang de eerste 30 minuten kosteloos.

Of bel ons op 088 85 86 000