Exact CRM systeem

CRM support? 30 minuten gratis support 088 85 86 000

Wat is CRM

Customer Relationship Management (CRM) is belangrijk voor klantbeheer, goede service en het behoud van klanten. Elk telefoongesprek, klantbezoek of follow-up zorgt voor nieuwe waardevolle klantgegevens. Een Exact CRM systeem creëert overzicht in klantrelaties en maakt het makkelijk om klantgegevens up-to-date te houden. Het beheren van klantaccounts en het bijhouden van wijzigingen geeft waardevolle informatie voor het managen van een organisatie. Duurzame klantrelaties vormen de professionele basis vanuit waar verdere innovatie en groei mogelijk wordt gemaakt. Een goed Exact CRM systeem zorgt voor een compleet overzicht van alle klantinformatie en bundelt het klantcontact. Hierdoor hebben medewerkers altijd beschikking over alle benodigde informatie.

 

Klantgegevens: inzicht en overzicht door Exact CRM

Voor iedere organisatie is een heldere en gezonde bedrijfsvoering belangrijk. Het behouden van klantgegevens en relaties is direct verbonden met het genereren van verkopen en omzet. Een CRM systeem zorgt ervoor dat al het klantcontact in één systeem terug te vinden is. Geen verschillende afdelingen met hun eigen database aan informatie, maar een overzicht van informatie over verkoop, marketing, klantenservice en aftersales. Hierdoor is er direct waardevolle informatie beschikbaar voor het salesmanagement: het wordt mogelijk om actiegerichte inzichten op te doen. Een bedrijfsspecifiek CRM systeem komt de interne communicatie ten goede. Daarnaast verbetert het de mobiliteit van de medewerkers, die met Exact CRM altijd inzicht hebben in de meest actuele gegevens van de klant, ook op locatie en onderweg!

Exact CRM Summus IT

Exact CRM systeem

Exact biedt CRM software die precies het bovenstaande realiseert. Deze software is gericht op het vereenvoudigen van klant en relatiebeheer waardoor een optimale klantbediening gerealiseerd kan worden. Zo gaat er nooit meer informatie verloren en zal geen follow-up meer vergeten worden. De klant en het klantcontact staan centraal. Op deze manier kan de focus liggen op het verhogen van de klanttevredenheid, het aantrekken van nieuwe klanten of het opzetten van een gerichte marketingcampagne. Met een compleet overzicht van klantcontact is het makkelijk om financiële en relationele informatie op te halen. Wanneer wordt een klant opnieuw benaderd? Hoe worden leads opgevolgd? Exact voor CRM biedt houvast bij het coördineren van marketing campagnes en zorgt dat deze tot in detail kunnen worden opgevolgd. Met betere marktbewerking en gepersonaliseerde marketing als resultaat.

 

Voordelen van Exact CRM systeem

Het CRM systeem van Exact heeft veel voordelen. Als integraal onderdeel van het bedrijfssoftware systeem hoeft Exact CRM niet meer gekoppeld te worden aan andere programma’s. Eenvoudig alle real-time informatie op één plek, dat is waar Exact voor staat. Ook zijn er handige apps beschikbaar voor een overzicht van alle klantinformatie: van basisgegevens en offertes tot bestellingen en facturen. Alle medewerkers zien dezelfde, actuele informatie. Exact is niet alleen toegankelijk vanaf een pc of laptop, maar ook op tablets en mobiele telefoons. Hierdoor is het mogelijk om tijdens klantafspraken en onderweg de laatste gegevens in te zien en aan te vullen. Daarnaast is het mogelijk om de beschikbare klantinformatie te beperken of uit te breiden afhankelijk van de taak en rol van de gebruiker. Tijdlijnen in het CRM systeem, vergelijkbaar met de populaire sociale media kanalen, zorgen voor makkelijke onderlinge communicatie.

Maak klantbenadering dus persoonlijk met Exact CRM en Summus IT!

 

Bedrijfsspecifieke Exact omgeving

Een CRM systeem dat werkt voor jouw organisatie en overal en altijd inzicht geeft in de benodigde klantinformatie. Verkrijg inzicht in nieuwe leads, overzicht over de sales, en weet op elk moment in welke fase een verkooptraject zich bevindt. Communicatie in één centrale plek zodat je jouw relaties beter van dienst kan zijn. Cloud Business Software van Exact is dé oplossing voor alle bedrijfsprocessen. Naast CRM software biedt Exact ook oplossingen voor voorraadbeheer, boekhouding en projectmanagement. Voor iedere onderneming is er een passende Exact omgeving. Wil je meer informatie over een bedrijfsspecifieke Exact omgeving? Neem telefonisch contact op met onze experts en ontvang de eerste 30 minuten kosteloos of doe de Quickscan!

Mogelijk oplossingen:

Summus IT creëert met het optimaliseren, automatiseren en borgen van de bedrijfsprocessen meer werkgeluk, klantwaarde en rendement.

 

Meer werkgeluk
Gestroomlijnde processen
Hogere klanttevredenheid
Onafhankelijkheid
Kwalitatieve data
Minder fouten

Voor directe support neem telefonisch contact op met onze experts en ontvang de eerste 30 minuten kosteloos.

Of bel ons op 088 85 86 000