ERP software van Exact

ERP support? 30 minuten gratis support 088 85 86 000

ERP Exact

ERP staat voor Enterprise Resource Planning: een softwarepakket waarin informatie van verschillende bedrijfstakken samen komt. Dit zorgt ervoor dat bedrijfsprocessen worden geautomatiseerd wat tot gevolg heeft dat de productiviteit stijgt en kosten kunnen worden verlaagd. Optimaliseer de gehele bedrijfsvoering met ERP Software van Exact.

 

Wat is ERP software?

Een ERP programma is het beste te omschrijven als een manier waarop verschillende bedrijfsprocessen kunnen worden ondersteund en verbonden. Denk hierbij aan ondersteuning voor inkoop, verkoop, logistiek, productie, projecten, relatiebeheer en finance. Het is een schakel tussen allerlei bedrijfsonderdelen en bundelt alle informatie in een inzichtelijke, centrale database. Op deze manier beschikken alle medewerkers over het benodigde inzicht in bijvoorbeeld voorraadbeheer, levertijden, projectmanagement en bestellingen. Of het nu gaat om slechts één bedrijfsvestiging of meerdere vestigingen in verschillende landen; een ERP systeem zorgt voor realtime inzicht in alle belangrijke bedrijfsprocessen, en geeft informatie waarmee belangrijke keuzes met betrekking tot de bedrijfsvoering gemakkelijk kunnen worden gemaakt. Hoe meer bedrijfsdoelen, hoe ingewikkelder de bedrijfsprocessen en de informatievoorziening. ERP software zorgt voor inzicht en overzicht voor allerlei organisaties. Van MKB bedrijven tot internationals; ieder bedrijf is gebaat bij een goed gekozen en professioneel ingericht ERP systeem.

ERP Software Summus IT

De voordelen van ERP software

Een ERP systeem dat toegespitst is op het bedrijf zal zorgen voor een hogere productiviteit binnen de organisatie. Alle informatie is immers beschikbaar en overzichtelijk weergegeven. Ook is ERP software te koppelen aan basismodules van Exact zoals CRM, HRM, SCM of bijvoorbeeld Finance. Zo kun je sneller inspelen op bedrijfsrelevante veranderingen, wat weer zorgt voor een kosten- en tijdsbesparing. Een ander voordeel van ERP software is de stevige basis die gevormd wordt voor de bedrijfsvoering met branchespecifieke oplossingen voor sectoren zoals de gezondheidszorg, bouw, detailhandel en dienstverlening. Het creëren van rapportages en analyses wordt met een ERP systeem makkelijker. Het analyseren van zoveel mogelijk gegevens en data zorgt voor nieuwe inzichten en helpt in het bepalen van de bedrijfskoers. Het management heeft op deze manier gemakkelijker inzicht in realtime data waarop strategische beslissingen kunnen worden gebaseerd.

ERP in Exact

De ERP software van Exact zorgt ervoor dat ondernemers op het juiste moment over de juiste cijfers beschikken, en maakt het mogelijk om financiële, logistieke, project gerelateerde en administratieve bedrijfsprocessen samen te brengen in één systeem. Door het toebedelen van toegangsrechten kan bepaalde informatie per medewerker beschikbaar worden gemaakt. Zo werkt iedereen met dezelfde informatie en wordt de kans op fouten geminimaliseerd.

Zeker wanneer thuiswerken de norm is, is het belangrijk dat alle werknemers up-to-date informatie kunnen inzien waardoor het bedrijf draaiende wordt gehouden. De ERP oplossingen van Exact zijn in te delen in vier software types: webshops en handelsbedrijven, productiebedrijven, bouwbedrijven en dienstverleners. Zo is er voor elk bedrijf een basispakket aan modules opgenomen die gericht zijn op branchespecifieke processen. Op basis van specifieke wensen is een dergelijk pakket aan te passen met geavanceerde modules zoals kassasystemen, urenregistratie en declaratiesoftware.

Maximaal voldoen aan klantwensen

Door het optimaliseren van bedrijfsprocessen kun je tot in detail ingaan op de wens van de klant. Met ERP van Exact beschikt elke medewerker met de juiste rechten, over alle actuele informatie over de productie, inkoop- en verkooptrajecten, logistiek en administratie. Het resultaat is dat er snel geschakeld kan worden op basis van de juiste informatie.

Het koppelen van deze onderdelen zorgt dat processen geautomatiseerd worden en vlotter verlopen. Zo kun je ook gemakkelijk rapportages inzien om de bedrijfsvoering op te baseren. De ERP van Exact is op maat te ontwikkelen zodat het optimaal voldoet aan de wensen van de organisatie of onderneming. Kies daarom voor de nummer één partner voor Exact.

Wil je meer informatie over een ERP? Neem telefonisch contact op met onze experts en ontvang de eerste 30 minuten kosteloos of doe de Quickscan!

Mogelijk oplossingen:

Summus IT creëert met het optimaliseren, automatiseren en borgen van de bedrijfsprocessen meer werkgeluk, klantwaarde en rendement.

 

Meer werkgeluk
Gestroomlijnde processen
Hogere klanttevredenheid
Onafhankelijkheid
Kwalitatieve data
Minder fouten

Voor directe support neem telefonisch contact op met onze experts en ontvang de eerste 30 minuten kosteloos.

Of bel ons op 088 85 86 000